Miten ”Benjamin Buttonin” uran jatkon nyt käy? – Zlatan kävi polvileikkauksessa

© Kuva: Getty Images

Serie A:n mestariksi AC Milanin kanssa palannut ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic ei osannut vielä mestaruusjuhlien jälkimainingeissa sanoa, jatkuuko ura edelleen vai jäikö kauden päätöskierros 40-vuotiaan hyökkääjän uran päätepisteeksi. Jatkosuunnitelmat ovat nyt kuitenkin saaneet selvää takapakkia siitä, että Zlatan on käynyt polvileikkauksessa.

AC Milan tiedotti keskiviikkona, että Ibrahimovicille suorittiin polven tähystysleikkaus lyonilaisessa sairaalassa. Edessä on 7-8 kuukauden toipumisaika, joten jos Zlatan päättää uraansa jatkaa, voi hän pelata seuraavan kerran aikaisintaan tammikuussa.

Milan kertoi, että leikkauspöydälle joutuminen on ollut tiedossa jo pitkään. Zlatan kärsi tämän kauden aikana lukuisista loukkaantumista. Häneltä jäi erilaisten terveyshuolien vuoksi väliin kaikkiaan 18 ottelua.

Zlatanin sopimus AC Milanin kanssa umpeutuu kesäkuun lopussa. Hän on itse verrannut itseään fiktiiviseen elokuvahahmoon ”Benjamin Buttoniin”, joka syntyi vanhuksena ja eli elämäänsä ”lopusta alkuun”. Sillä Zlatan viittasi siihen, että hän vain parantaa vanhetessaan. Hyökkääjä sai pelata uraansa todella pitkään ennen vakavia loukkaantumisia, mutta viime vuosien aikana sellaisetkin ovat alkaneet kiusata.

Lähde: Football-Italia


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.