Norwichin valmentaja pahoitteli putoamista ja ilmoitti ensi kauden tavoitteen: ”Tämä on hyvin johdettu jalkapalloseura”

© Kuva: Getty Images

Norwichin päävalmentaja Dean Smith pahoittelee joukkueen putoamista Valioliigasta koko seurayhteisön puolesta.

Kanarialintujen tipahtaminen sarjaporrasta alemmas varmistui lauantaina, kun se hävisi Aston Villalle 0-2 ja Burnley voitti Watfordin 2-1.

Norwich on kaudesta 2018-19 alkaen vuorotellut Englannin Mestaruussarjan ja Valioliigan välillä vaihtaen sarjatasoa joka vuosi. Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki on ollut kaikilla neljällä kaudella Norwichin paras maalintekijä.

– Olen pettynyt monien ihmisten puolesta – omistajien, kannattajien ja kaikkien seuran kanssa tekemisissä olevien puolesta, kommentoi Smith Norwichin sivuilla.

– Otan osan vastuusta, koska olen tullut tänne taistelemaan sarjapaikastamme, ja valitettavasti emme ole tehneet tarpeeksi, mutta se ei johdu tämänpäiväisestä suorituksesta.

– Kannattajat ovat olleet erinomaisia. Ihmiset liittävät sanan apatia seuraamme, eikä se voisi olla kauempana totuudesta. Näin tänään kannattajien tukevan seuraamme ja näin pelaajien taistelevan loppuun asti.

– Loppujen lopuksi emme ole olleet tarpeeksi hyviä ja joukkueemme laatu ei ole ollut tarpeeksi hyvä pysyäksemme Valioliigassa, joten otamme siitä opiksi. Meidän on palattava vahvempina neljään viimeiseen peliin ja sitten ensi kauteen.

Smith lisäsi Sky Sportsin haastattelussa, että Norwichilla on ensi kaudeksi jo selkeä tavoite.

– Meillä on loistavat lähtökohdat, hyvä perusta. Tämä on hyvin johdettu jalkapalloseura. Olemme voittaneet Mestaruussarjan kahdella viime kerralla. Siihen meidän on nytkin pyrittävä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.