PUM! Huuhkajien Glen Kamara iski tärkeän maalin Eurooppa-liigan välierässä

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara teki erittäin tärkeän maalin seurajoukkueelleen Rangersille Eurooppa-liigan välierässä. Skotlantilaisseura lähti ajamaan takaa avausosan 0-1-tappiotilannetta RB Leipzigia vastaan, ja ainakin ensimmäisen puolituntisen jälkeen näyttää Rangersin kannalta hyvä.

Ensin 19. minuutilla James Tavernier tasoitti otteluparin tilanteeksi 1-1, ja viisi minuuttia myöhemmin oli Kamaran vuoro. Rangersin hyökkäys tuli oikealta, Scott Wright siirsi pallon takaviistoon Kamaralle ja suomalainen tulitti pallon 17 metristä tarkasti alanurkkaan.

Maali oli Kamaralle ensimmäinen eurokentillä tällä kaudella, ja ylipäätään toinen. Edellisen Eurooppa-liigan maalinsa Kamara teki Benficaa vastaan marraskuussa 2020. Kamara oli mukana rakentelemassa myös Tavernierin tekemää avausmaalia ja pelasi muutenkin vahvan avausjakson.

Puolen tunnin kohdalla Rangersilla oli hyvä sauma siirtyä jo 3-0-johtoon kotikentällään, mutta Joe Aribo potkaisi pallosta ohi muutaman metrin päässä maaliviivasta aivan avopaikassa. Hieman ennen taukovihellystä Aribo tuli vaihtoon saatuaan kovan vapaapotkun suoraan kasvoihinsa.

Rangers johtaa peliä avausjakson jälkeen 2-0 ja otteluparia 2-1.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.