Tähtipelaaja jättää Juventuksen – julkaisi tunteikkaan viestin somessa

© Kuva: Getty Images

Juventus kohtaa maanantai-iltana Fiorentinan Serie A:ssa.

Juventuksella ei ole ottelussa mitään panosta. Se päätyy sarjassa varmasti neljänneksi. Fiorentina sen sijaan taistelee vielä europaikasta.

Paulo Dybala pelaa maanantai-iltana viimeisen kotiottelunsa Juventuksen paidassa. Dybalan sopimus Juventuksen kanssa päättyy kesällä, eivätkä osapuolet päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Neuvottelut kaatuivat molempien taloudellisiin vaatimuksiin. Dybalan on huhuttu siirtyvän kesällä Internazionaleen.

28-vuotias Dybala julkaisi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa tunteikkaan viestin Juventuksen kannattajille ennen viimeistä kotiotteluaan.

– Huomenna pelaan viimeisen otteluni tässä paidassa. Sitä on vaikea kuvitella, mutta viimeiset jäähyväiset lähestyvät. Siitä ei tule helppoa, mutta astelen kentälle hymyillen. Tiedän antaneeni tälle seuralle kaiken annettavissa olleen. On vaikea löytää sanoja jäähyväisilleni. Olen viettänyt täällä niin monta vuotta ja käynyt läpi paljon erilaisia tunteita.

– Ajattelin, että olisimme yhdessä vielä vuosien ajan, mutta kohtalo vie meidät eri suuntiin. Juventuksen pelipaidan edustaminen ja kapteeninnauhan kantaminen on ollut yksi elämäni suurimmista ylpeydenaiheista. Odotan voivani näyttää sen joku päivä lapsilleni ja lapsenlapsilleni.

Dybala on edustanut Juventusta seitsemän vuoden ajan. 291 ottelussa on syntynyt 115 maalia ja 48 maalisyöttöä. Hän voitti Juventuksessa viidesti Serie A:n mestaruuden.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.