Tästä syystä Pep Guardiola arvostaa Valioliigan Mestarien liigaa korkeammalle: ”En sano, etteikö se olisi tärkeä kilpailu..”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan mestaruus ratkaistaan sunnuntaina pelattavalla päätöskierroksella.

Sarjaa pisteen erolla Liverpooliin johtava Manchester City kohtaa päätöskierroksella Aston Villan. Manchester City varmistaa voitolla mestaruuden. Myös tasapeli riittää, jos Liverpool ei voita omaa otteluaan.

Manchester City eteni tällä kaudella Mestarien liigan välieriin, mutta putosi Real Madridin käsittelyssä, joka eteni ensi viikolla pelattavaan finaaliin. Real Madrid kohtaa finaalissa Liverpoolin.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola otti lehdistötilaisuudessa kantaa siihen, kumpi on tärkeämpi kilpailu.

– Valioliiga on vaikeampi voittaa. Sarjakausi kestää viikkokausia, sisältää lukuisia otteluita ja joudut kamppailemaan loukkaantumisongelmien kanssa. Menestymiseksi voidaan laskea se, että taistelet mestaruudesta vuodesta toiseen. Liverpool oli pysäyttämätön, kun he voittivat mestaruuden, emmekä olleet silloin riittävän hyviä. Sitä kautta lukuun ottamatta olemme aina taistelleet mestaruudesta.

– En sano, etteikö Mestarien liiga olisi tärkeä kilpailu. Olisin mielelläni Pariisissa ensi viikolla Mestarien liigan finaalissa, mutta on eri asia pelata 38 ottelun sarja kuin voittaa 6 tai 7 ottelua Mestarien liigassa. Olen silti aina pitänyt Mestarien liigasta. Se on hieno kilpailu. Olemme koko ajan lähempänä siellä menestymistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.