The Special One – José Mourinho saavutti ainutlaatuisen triplan

© Kuva: Getty Images

Portugalilaisvalmentaja José Mourinho teki torstai-iltana uudenlaista europelihistoriaa. Kun AS Roma raivasi tiensä Konferenssiliigan loppuotteluun, tuli ”Special Onesta” ensimmäinen valmentaja, joka nähdään Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan finaalissa.

Tripla on luonnollisesti siksikin ainutlaatuinen, että Konferenssiliigassa on menossa vasta ensimmäinen kausi.

Kaksi ensinmainittua kilpailua Mourinho on jo voittanut, ja jos Roma nujertaa Tiranassa pelattavassa finaalissa Feyenoordin, saa tripla myös näyttävyyttä uuden pokaalin myötä. Mestarien liigan voittajaksi Mourinho valmensi Porton vuonna 2004 ja Internazionalen vuonna 2010. Eurooppa-liigan voittoa hän juhli Manchester Unitedin kanssa vuonna 2017.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!