Toimittaja: Paulo Dybala sai virallisen sopimustarjouksen italialaisseuralta – joutuuko José Mourinho pettymään?

© Kuva: Getty Images

Paulo Dybala pelasi viime viikolla viimeisen ottelunsa Juventuksen paidassa.

Dybala jättää Juventuksen vapaana agenttina, sillä hänen sopimuksensa loppui päättyneeseen kauteen. Osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, joten Dybala etsii itselleen uuden osoitteen.

Hyökkääjänä ja piilokärkenä tunnettu Dybala on jäämässä Italiaan. Italialaislähteiden mukaan Dybala pitää Internazionalea ykkösvaihtoehtonaan, mutta ei ole vielä saanut seuralta virallista sopimustarjousta.

Argentiinalaisen TyC Sportsin toimittaja César Luis Merlon mukaan AS Roma on tehnyt Dybalalle sopimustarjouksen. José Mourinhon luotsaama seura haluaa Dybalan joukkueeseensa. AS Roma tarjoaa Dybalalle kolmevuotista sopimusta. Mourinho on tiettävästi pyytänyt AS Roman seurajohdolta Dybalan hankintaa.

Toimittajan mukaan Dybalalla ei ole mitään kiirettä uuden seuransa valitsemisessa. Hän odottaa saavansa Interiltä sopimustarjouksen. Dybalan on määrä tehdä päätös tulevaisuudestaan seuraavan 20-30 päivän aikana.

Dybala haluaa ensisijaisesti siirtyä Mestarien liigassa pelaavaan seuraan, joten AS Roma -siirron toteutuminen on epätodennäköistä tarjouksesta huolimatta. Konferenssiliigan voittanut AS Roma pelaa ensi kaudella Eurooppa-liigassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.