UEFA:n presidentti ennakoi tulevaa Mestarien liigan finaalia: ”Heidän puolustus on heikko”

© Kuva: Getty Images

Eurooppalaisen huippujalkapallon kausi 2021-22 huipentuu vajaan kahden viikon kuluttua pelattavaan Mestarien liigan finaaliin.

Toukokuun 28. päivä Pariisin Stade de Francella pelattavassa loppuottelussa kohtaavat Liverpool sekä Real Madrid.

Liverpool ja Real Madrid ovat tulleet toisilleen tutuiksi viime vuosien aikana. Viime kaudella joukkueet kohtasivat Mestarien liigan puolivälierissä ja neljä vuotta sitten Kiovassa pelatussa loppuottelussa. Real Madrid eteni viime kaudella välieriin yhteismaalein 3-1, ja voitti samoin numeroin kauden 2017-18 finaalin.

Vaikka Real Madrid on ollut viimeisimmissä keskinäisissä otteluissa niskan päällä, pidetään loistavaa kautta pelannutta Liverpoolia finaalin ennakkosuosikkina. Liverpool on voittanut tällä kaudella jo FA Cupin sekä Liigacupin, ja tulee Valioliigassakin varmuudella sijoittumaan kahden parhaan joukkoon.

UEFA:n presidentti Aleksander Čeferin antoi Marcalle tällä viikolla haastattelun, jossa hän ennakoi tulevaa finaalia. Čeferin myönsi suoraan yllättyneensä Real Madridin selviytymisestä finaaliin, koska pitää joukkueen puolustusta heikkona.

– En uskonut, että Real Madrid voisi pudottaa Manchester Cityn välierissä, varsinkaan sen jälkeen, kun se hävisi ensimmäisen pelin. Mutta ilmeisesti heillä on yhdeksän elämää kuten kissoilla, Čeferin sanoi.

– He ovat kokenut joukkue, mutta mielestäni heidän puolustus on heikko. Liverpoolilla on nuorempia pelaajia ja erittäin tärkeä kokemus finaalista.

Rivien välistä voi lukea, että Čeferin ennakoi Liverpoolin voittoa. Suoraan hän ei kuitenkaan sitä sano, eikä työnsä puolesta varmaan voikaan sanoa.

– En uskalla ennustaa voittajaa, koska pääsääntöisesti arvioni menevät väärin. Mutta luulisin, että siitä tulee uskomattoman mielenkiintoinen finaali.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.