Toppari Antonio Rüdiger esiteltiin maanantaina medialle Real Madridin pelaajana. Saksalainen vertaili puheessaan eri liigoja, eikä malttanut olla heittämättä vielä yhtä piikkiä taakseen jättämän Valioliigan suuntaan.

Chelsealle – kuten valtaosalle muitakin sarjan seuroja – Liverpool oli viime kaudella paha vastus. Myös Rüdiger sai poistua kentältä Jürgen Kloppin koneelle taipuneena, niin Liigacupin kuin FA Cupin finaalissa. Uuden seuran keväinen urotyö Mestarien liigassa sopi puolustajan irvailun rakennusaineeksi.

– Se mitä Real teki Mestarien liigassa, en edes tiedä mitä kuvailla sitä. Uskomatonta. Hävisin kaksi loppuottelua Liverpoolille, joten olin hyvin tyytyväinen että Real Madrid löi heidät.

Football Talk

@FootballTalkHQ
Antonio Rüdiger: "What Real Madrid did in the Champions League, I don't know how to describe. It was unbelievable. I lost two finals against Liverpool, so I was very happy Real Madrid beat them."

– On mahtavaa päästä kokemaan eri liigoja. Saksassa peli on hyvin fyysistä, Italiassa taas taktista, ja pelin hallitseminen on tärkeää. Englannissa, wow…

– Real Madridin kohtaaminen Chelsean kanssa viime kaudella oli iso asia. Pelasin ensimmäistä kertaa Santiago Bernabéulla. Joukkuellemme tulos oli kova, mutta itselleni peli oli uskomaton.