Glen Kamara antoi ainutlaatuisen haastattelun – tsemppiviestejä yli lajirajojen meiltä ja muualta

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien keskikentän tähtipelaaja Glen Kamara on asunut Isossa-Britanniassa 12-vuotiaasta lähtien. Vaikka Kamara on syntynyt ja viettänyt lapsuutensa Suomessa, on hän antanut medialle haastatteluja ja pressikommentteja tähän saakka vain englanniksi. Nyt asia on muuttunut.

Kamara puhui ensimmäisen kerran haastattelussa Suomea, kun hän astui kameroiden eteen ja kävi saunomassa Tim Sparvin kanssa. Haastattelu on toteutettu yhteistyössä Kamaran henkilökohtaisen yhteistyökumppanin Red Bullin kanssa. Koko haastattelu näytetään Ylellä ennen Huuhkajien tiistaista ottelua Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan, mutta pätkiä siitä on jo ladattu sosiaaliseen mediaan.

– Moi, mä oon Glen Kamara. Tää on mun ensimmäinen haastattelu suomeks, Kamara totesi Instagram-tililleen lataamassa insertissä, joka löytyy myös Red Bullin IG-stooreista.

Kamaran uusi aluevaltaus poiki heti useita tsemppiviestejä. Tykkäyksensä ja tukensa osoittivat kommenteissa muun muassa Huuhkaja-kollegat Jere Uronen ja Niko Hämäläinen, Arsenalin akatemiassa samaan aikaan pelannut Alex Iwobi sekä rallitähti Kalle Rovanperä.

Juttu jatkuu Instagram-postauksen jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Glen Kamara (@gk_4) jakama julkaisu

Yle jakoi pätkän Kamaran ja Sparvin jutustelusta myös jo netissä julkaisemassaan tekstimuotoisessa jutussa.

– Se on oikeasti upeaa pistää Suomi-paita päälle ja tulla Suomeen. Ja sitten kun aina tulen tänne, kaikki sanoo, että: ”Puhu suomea, puhu suomea”, Kamara totesi, selkeällä ja hyvällä suomella.

– Me puhuttiin aina englantia. Mä en ymmärrä, miks. Sun suomen kieli on paljon parempaa kuin mun, monivuotinen keskikentän taistelupari Tim Sparv heitti väliin.

– Ei oo, Kamara kiisti vaatimattomana.

Ottelu Bosnia ja Hertsegovina-Suomi alkaa tiistaina kello 21.45. Lähetys ottelusta starttaa TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 21.15 alkaen. Siihen sisältyy myös Glen Kamaran minidokumentti.

Juttua muokattu 14.6. kello 18.03. Lisätty tieto Red Bullin osallisuudesta haastattelun tekoon ja poistettu otsikosta Yle.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!