Italialainen Tuttosport on julkistanut tämänvuotisen Golden Boy -ehdokkaiden listan. Palkinto ojennetaan Euroopan parhaaksi alle 21-vuotiaaksi äänestetylle miesjalkapalloilijalle. Lopulliseen äänestykseen osallistuu Tuttosportin oman toimituskunnan lisäksi alan edustajia maanosan tiedotusvälineistä – koko raati muodostuu 40 toimittajasta.

Äänestyslistalla on nyt 100 nimeä, ja sitä kavennetaan asteittain. Alkuvaiheessa äänestys on avoin myös yleisölle; löydät linkin siihen TÄÄLTÄ.

Koska terävimmälle huipulle noustaan paikoin varsin nuorina, on listalla reilusti otsikoista tuttuja nimiä. Englannin Valioliigasta mukana ovat muiden muassa Manchester Unitedin Amad Diallo ja Anthony Elanga, sekä Liverpoolin Harvey Elliott ja tämän seuratoveriksi Fulhamista siirtyvä Fábio Carvalho.

Vahvimpiin voittajakandidaatteihin kuulunevat Real Madridin keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga, Barcelonan Gavi, Bayern Münchenin Jamal Musiala, ja Borussia Dortmundia edustava Englannin A-maajoukkueen Jude Bellingham.