Juventus tekemässä taas huippuhankinnan ilmaiseksi – tähtilaituri sanonut ”kyllä”

© Kuva: Getty Images

Juventus on jälleen tekemässä kovan hankinnan ilmaisella siirrolla. PSG:n jättävä Ángel di María on lehtitietojen mukaan päässyt Juventuksen kanssa yhteisymmärrykseen.

Di Marían, 34, sopimus PSG:n kanssa päättyi viime kauteen, joten laituri voi vapaasti etsiä uutta seuraa ilman siirtokorvausta. Pelaajalle tilanne on toki otollinen uutta sopimusta sorvatessa, kun palkkapyyntöä voi nostaa ilmaisen siirron takia.

Juventus on viime vuosina kunnostautunut ilmaisissa siirroissa. Di Marían lisäksi Paul Pogba on huhujen mukaan liittymässä Juveen tänä kesänä ilmaiseksi. Pogba olisi tulossa Torinoon jo toista kertaa ilman siirtokorvausta.

Aiempina vuosina muun muassa Adrien Rabiot, Aaron Ramsey, Dani Alves ja Sami Khedira ovat vahvistaneet Juventusta ilman siirtokorvausta.

Di Marían kohdalla Juventus oli ilmeinen osoite jo aiemmin, mutta Barcelonan kiinnostus muutti hetkellisesti tilannetta. Di María halusi punnita vaihtoehtojaan, mutta La Gazzetta dello Sportin mukaan päätös on nyt tehty Juventuksen hyväksi.

Seura ja pelaaja viimeistelevät parhaillaan sopimuksen yksityiskohtia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.