Lähteet: Napoli-pomo vaatii huippuhyökkääjästään jopa sata miljoonaa euroa – seuroilla kuukausi aikaa tehdä tarjous

© Kuva: Getty Images

Victor Osimhen on herättänyt kiinnostusta Euroopan suurseurojen keskuudessa.

Osimhenin nykyinen sopimus Napolin kanssa päättyy kesällä 2025. Napoli hankki hänet Lillestä noin 75 miljoonalla eurolla vajaat kaksi vuotta sitten.

Päättyneellä kaudella Osimhen teki kaikki kilpailut mukaan lukien yhteensä 18 täysosumaa.

Corriere dello Sportin mukaan ainakin Bayern München, Manchester United ja Arsenal ovat Osimhenin kintereillä, mutta Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on asettanut pelaajalleen sadan miljoonan euron hintalapun.

Robert Lewandowski haluaa jättää Bayern Münchenin ja on todennut julkisesti pitävänsä Bayernissa jatkamista mahdottomana. Bayern tarvitsee siten hyökkääjälleen mitat täyttävän korvaajan. 23-vuotias Osimhen on potentiaalinen vaihtoehto, mutta Bayern ei missään tapauksessa suostu maksamaan hänestä sataa miljoonaa euroa.

De Laurentiis on tunnettu varsin tiukkana neuvottelijana. Lukuisat huippuseurat ovat halunneet jo vuosien ajan hankkia Napolin Kalidou Koulibalyn, mutta De Laurentiis on asettanut hänellekin aiemmin noin sadan miljoonan euron hintalapun. Se on karkottanut seurat topparin kintereiltä.

La Gazzetta dello Sportin mukaan De Laurentiis ei aio myydä Osimheniä, ellei hän saa kärjestään sadan miljoonan euron tarjousta ennen heinäkuun toista viikkoa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.