TURKU. Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue pelaa paraikaa Veritas Stadionilla paikasta EM-jatkokarsintaan. Kotiottelu Norjaa vastaan on tauolla tasalukemissa 0-0.

Pikkuhuuhkajat tarvitsee ottelusta voiton, jotta se varmistaa EM-jatkokarsintapaikan. Tasapelikin voi riittää, kun taas tappiolla haaveet menevät varmuudella murskaksi.

Ottelun jättimäiset panokset näkyivät avausjaksolla Pikkuhuuhkajien peliesityksessä jännityksenä. Norja hallitsi kenttätapahtumia ja pakotti Viljami Sinisalon venymään parhaimpaansa.

Ensimmäisen puolituntisen aikana Jørgen Larsen ja Johan Hove kokeilivat onneaan boksin ulkopuolelta, mutta Sinisalo piti huipputorjunnoillaan lukemat nollissa.

Pikkuhuuhkajat sai ensimmäisen laukauksen aikaiseksi jakson lopulla – se oli myös tuottaa johto-osuman. Agon Sadiku pääsi puskemaan lähietäisyydeltä, mutta valioliigaseura Leedsiä edustavan Kristoffer Klaesonin reaktiotorjunta pelasti Norjan takaiskulta.