Sky: Julian Nagelsmann ja Sadio Mané puhuivat pitkään puhelimessa – Bayern-siirto toteutumassa

© Kuva: Getty Images

Sadio Mané haluaa jättää Liverpoolin tänä kesänä.

Mané on jo ilmoittanut Liverpoolin seurajohdolle halustaan siirtyä muihin maisemiin. Etenkin Bayern München on Manén kintereillä ja saksalaisseuraa pidetään pelaajan todennäköisimpänä uutena osoitteena.

Mané on jo päässyt Bayernin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta Liverpool ei ole toistaiseksi hyväksynyt Bayernin tarjouksia. Liverpool on tiettävästi hylännyt kaksi Bayernin tarjousta, joista jälkimmäinen oli noin 30 miljoonan euron arvoinen.

Skyn mukaan Mané keskusteli hiljattain puhelimitse Bayern-luotsi Julian Nagelsmannin kanssa. Lähde kertoo kaksikon keskustelleen pitkään.

Nagelsmann kysyi puhelun yhteydessä, millä pelipaikalla Mané haluaisi pelata. Mané vastasi pelaavansa ilomielin siellä, missä valmentaja haluaa hänen pelaavan. Skyn mukaan Nagelsmann vaikuttui Manésta, joka totesi luotsille haluavansa siirtyä vain Bayerniin.

Mané on edustanut Liverpoolia kuuden vuoden ajan. Manén sopimuksensa Liverpoolin kanssa päättyy vuoden kuluttua, mutta hän ei allekirjoita jatkosopimusta, joten Liverpoolin on myytävä hänet saadakseen siirtosumman.