Suomen Cupin semifinalistit selvillä – puolivälierissä tarvittiin kolme rangaistuspotkukilpailua

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten Suomen Cupin välieräjoukkueet ovat selvillä.

Keskiviikkona illan ensimmäisessä puolivälierässä FC Inter voitti Helsingin Jalkapalloklubin Turussa rangaistuspotkukilpailun päätteeksi.

Varsinaisella peliajalla ei maaleja syntynyt, joten voittaja oli ratkaistava pilkuilla. Ensimmäisenä vuorossa oli Klubin Bojan Radulović, joka epäonnistui ainoana vetäjänä yrityksessään. Kaikki muut toimittivat pilkkunsa maaliin, mutta Radulovićin kuti karkasi kehikon yli.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Myös illan toisessa ottelussa voittaja oli selvitettävä rangaistuspotkukilpailussa, kun FC Haka ja Kuopion Palloseura päätyivät Valkeakoskella varsinaisen peliajan puitteissa 2-2-tasapeliin.

KuPS meni ottelussa kahdesti johtoon Tim Väyrysen ja Gabriel Bispon maaleilla, mutta Haka tuli ensin tasoihin Logan Rogersonin osumalla ja myöhemmin Lee Erwinin maalilla.

Pilkkuja tarvitsi vetää vain kahdeksan kappaletta, sillä KuPS:n maalivahti Otso Virtanen torjui kaksi kutia ja kaikki kuopiolaisten neljä vetäjää onnistuivat omissa pilkuissaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Illan viimeisessä puolivälierässä Helsingin IFK voitti PK-35:n Pihlajamäessä, eikä tästäkään mittelöstä selvitty ilman rangaistuspotkuja.

HIFK karkasi varsinaisen peliajan avausjaksolla kahden maalin johtoon Pipe Sáezin ja Aatu Kujanpään maaleilla, mutta PK-35 nousi tasoihin jälkimmäisellä puolikkaalla Mustafa Beyain ja Tommi Tainion osumilla.

Tähtirintojen maalivahti Beto pysäytti heti pilkkukisan alkajaisiksi PK-35:n Pauli Kuusijärven kudin, ja kaikki muut vetäjät onnistuivat laukauksissaan.

Tiistaina paikkansa välieriin selvitti jo FC Lahti, joka kaatoi Järvenpään Palloseuran 2-1.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.