Tottenham-pelaaja joutui hengenvaaralliseen välikohtaukseen: ”Hän osoitti minua aseella”

© Kuva: Getty Images

Seurajoukkuetasolla englantilaista Tottenhamia edustava Emerson Royal oli vaarallisessa välikohtauksessa muutama viikko sitten kotimaassaan Brasiliassa.

Urallaan myös Betisissä ja Barcelonassa pelannut laitapuolustaja oli lomalla São Paulossa, kun varas anasti häneltä arvokkaan kellon.

Hetkeä myöhemmin varas yritti ampua Emersonin, mutta pelaaja onnistui tönäisemään häntä sen verran, että varas horjahti ja ampui Emersonin sijasta ilmaan.

Globoesporte haastatteli Emersonia, joka kertoi, miten välikohtaus syntyi.

– Sillä hetkellä jumala kontrolloi minua jollain tavalla, koska minusta tuntuu, ettei mitään erikoista tapahtunut. Lähestyin varasta ja sanoin hänelle, että ota ihan rauhassa, annan sinulle, mitä haluatkaan. Kun annoin hänelle kelloni, lähestyin häntä ja huomasin hänen katseestaan, ettei hän ollut siinä vain kelloa varten. Hän meni kauemmas minusta ja osoitti minua aseella. Kun hän oli ampumassa minua, tönäisin varasta ja hän menetti tasapainonsa ja ampui ilmaan.

– Sillä hetkellä, kun varas menetti tasapainonsa, poliisi ampui häntä. Sitten varas lähti juoksemaan. Olimme keskusta-alueella ja tilannetta todisti noin 15 ihmistä. Juostessaan varas ampui joka suuntaan, mutta ei osunut kehenkään. Jos en ole väärässä, hän ampui noin 17-19 laukausta.

– Tiedostin, että olisin voinut menettää henkeni siinä tilanteessa, mutta nyt opin sen, miten tarkkana minun on oltava erilaisissa tilanteissa. Olen nyt rauhassa. Saan kiittää jumalaa siitä, että olen hengissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.