Vetääkö PSG ässän hihasta? José Mourinho nostettu nyt huhuihin

© Kuva: Getty Images

Mestarien Liigassa jälleen kerran pettymään joutuneen PSG:n ensi kauden valmentajakuviot ovat yhä auki. Mauricio Pochettino on edelleen pariisilaisseuran palkkalistoilla, mutta hänen odotetaan saavan pian potkut.

Huhuissa Pochettinon seuraajaksi on pyörinyt ties keitä kovia ja maineikkaita valmentajanimiä, mutta nyt brittilehti The Telegraph on nostanut esille yhden aivan erityisen. Hän on tietysti The Special One, eli José Mourinho.

Mourinho valmensi päättyneellä kaudella AS Roman Konferenssiliigan ensimmäiseksi voittajaksi. Hänellä on Roman kanssa vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä, mutta nyt PSG harkitsee tarjouksen tekemistä Mourinholle.

Mourinhoa on huhuttu Paris Saint-Germainiin myös takavuosina, mutta kiinnostus on heräämässä uudestaan, kun portugalilaista Luis Camposia ollaan palkkaamassa PSG:n uudeksi urheilujohtajaksi. Hänen ensimmäinen tehtävänsä on löytää joukkueelle uusi valmentaja.

Campos ja Mourinho tekivät taannoin läheistä yhteistyötä Real Madridissa ja ystävystyivät silloin. Mourinho suositteli Camposta Manchester Unitedin urheilujohtajaksi Punaisia Paholaisia valmentaessaan. Camposta huhuttiin myös Tottenhamin palkkalistoille, kun Mourinho toimi Spursin käskyttäjänä.

PSG:n siirtokesään kuulunee selvästi enemmän pelaajamyyntejä kuin -ostoja. Jopa tusinalle pelaajia oltaneen osoittamassa ovea. Seura pyrkinee tekemään jonkinlaisen kulttuurinmuutoksen, ja 59-vuotiaan Mourinhon arveltaisiin olevan sopiva mies tuomaan joukkueeseen tiukemman linjan valmennusta.

Mourinhon kannalta suurin houkutin PSG:ssä olisi se, että siellä hän voisi tavoitella jälleen Mestarien liigan voittoa, sillä Roma ei edes pelaa ensi kaudella kilpailussa. Portugalilaisen ansioluettelosta löytyy myös Portugalin, Englannin, Italian ja Espanjan kansalliset mestaruudet, mutta Ranska ja Ligue 1 olisi uusi aluevaltaus.

Aika näyttää, voisivatko Mourinhon ja PSG:n polut todella kohdata. Muina vaihtoehtoina PSG:n kerrotaan tällä hetkellä harkitsevan Nicen valmentajaa Christophe Galtieria ja River Platen käskyttäjää Marcelo Gallardoa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.