Italialaistiedot kertovat, ettei lähtöhaluinen Matthijs de Ligt välttämättä olekaan tänä kesänä kaupan.

Ensin Chelseaan, sitten hyvin vahvasti Bayern Müncheniin yhdistetty hollantilaistoppari on sopimussuhteessa Juventukseen vielä kesään 2024 saakka. Hänen sopimuksessaan on 120 miljoonan euron suuruinen siirtopykälä, jota kukaan ei toistaiseksi ole ilmoittanut olevansa valmis laukaisemaan.

Bayern on tiettävästi tarjonnut topparista 60 miljoonaa euroa sisältäen bonukset, mikä ei torinolaisille riitä likimainkaan. Juve ei ole valmis kauppoihin alle 90 miljoonalla.

De Ligt on tiettävästi sopinut jo henkilökohtaisista ehdoistaan bundesliigaseuran kanssa, ja olisi innokas liittymään müncheniläisten riveihin. Tällä haavaa hän on kuitenkin palannut Juventuksen harjoituksiin.

Matthijs de Ligt

@mdeligt_04
Back in training ⚪⚫