HIFK-pomo kertoi HS:lle ilouutisen: ”Tällä hetkellä näyttää siltä, että tästä selvitään”

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin IFK:n tulevaisuus näyttää nyt kirkkaammalta kuin kaksi viikkoa sitten, jolloin seura julkaisi vakavan tiedotteen talousmurheistaan.

HIFK Fotboll Ab:n puheenjohtaja ja pääomistaja Heikki Pajunen kertoo HS:n haastattelussa, että hän uskoo seuran selviävän Veikkausliiga-kaudesta.

– On tapahtunut selvä positiivinen muutos, jota ei olisi ilman tätä ulostuloa, Pajunen kertoo HS:lle.

– Jos tämä jatkuu samalla sykkeellä, näyttää hyvältä. Tilanne on edelleen vakava, siitä ei pääse mihinkään, mutta myös positiiviset merkit ovat vahvoja. Nyt on kyse siitä, kumpi näistä on voimakkaampi. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tästä selvitään.

HIFK:lla on ollut vaikeaa myös kentän puolella koko alkukauden. Helsinkiläisseura nappasi vasta viime viikolla avausvoittonsa Veikkausliigassa, kun joukkue voitti vieraissa Ilveksen 1-0-lukemin.

Tällä viikolla joukkue selvitti tiensä Suomen Cupin välieriin toista kertaa seurahistoriassaan. Pajunen kertoo voittojen herätelleen seurayhteisöä. Seura on saanut niiden jälkeen paljon positiivisia viestejä monelta taholta ja lipunmyynti on vilkastunut.

– En tiedä, onko maanantain Ilves-peliin myyty etukäteen enemmän lippuja kuin Stadin derbyyn, mutta ainakin enemmän kuin mihinkään muuhun otteluun, Pajunen paljastaa.

Lähde: HS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.