Matthijs de Ligtin kerrotaan haluavan poistua Juventuksesta.

La Gazzetta dello Sportin mukaan de Ligt on ilmoittanut päätöksestään Juventuksen seurajohdolle.

Juventuksen seurajohdosta on sittemmin todettu julkisuuteen, että lähtöhaluisen pelaajan pitäminen seurassa on hyvin vaikeaa. Lue lisää täältä.

Lehden mukaan tällä hetkellä Bayern München on de Ligtin todennäköisin uusi osoite. Bayern johtaa kilpailua de Ligtin hankinnasta. Lähde kertoo Bayernin tehneen Juventukselle 75 miljoonan euron tarjouksen de Ligtistä, joka voisi bonusten myötä nousta noin 90 miljoonaan euroon.

Juventus hankki de Ligtin Ajaxista kesällä 2019 noin 85 miljoonalla eurolla.

22-vuotias de Ligt on siten edustanut seuraa kolmen vuoden ajan, mutta ei ole kokonaisuudessa kyennyt vastaamaan hänelle asetettuihin valtaviin odotuksiin, vaikka onkin aika ajoin pelannut loistavaa jalkapalloa.

Juventuksen on määrä hankkia aluksi de Ligtille mitat täyttävä korvaaja, jonka jälkeen seura voi näyttää vihreää valoa Bayernin tarjoukselle. Juventus kaavailee Napolin Kalidou Koulibalysta de Ligtin korvaajaa. De Ligt haluaa itse siirtyä Bayerniin.

Sky Deutschlandin toimittaja Florian Plettenbergin mukaan de Ligt ja Bayern ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen viisivuotisesta sopimuksesta.