Yhdysvaltain Major League Soccerissa pelaava Los Angeles FC julkisti viime kuussa yhden kesän mielenkiintoisimmista siirroista, kun se kertoi hankkineensa viisinkertaisen Mestarien liigan voittajan Gareth Balen riveihinsä.

Walesilaistähti Bale, 32, oli vapaa valitsemaan uuden työnantajansa saamiensa tarjousten joukosta, sillä hänen sopimuksensa Real Madridin kanssa päättyi viime kauteen.

Bale ei ole vielä debytoinut LAFC:n paidassa, mutta hänen siirtonsa on saanut luonnollisesti paljon huomiota niin kannattajilta kuin medialta.

LAFC yritti hyödyntää Balen siirrosta aiheutunutta kuhinaa hänen pelinumeronsa julkistamisessa, mutta ilmeisesti seuran ja MLS:n välinen kommunikointi ei toiminut toivotulla tavalla.

ESPN:n mukaan Balen nimellä ja pelinumerolla varustetut paidat tulivat nimittäin myyntiin MLS:n sivuilla ennen kuin LAFC halusi julkistaa hänen numeronsa. Esittelytilaisuudessaan Bale piteli käsissään nimellään varustettua numeroimatonta paitaa.

Balen pelinumero LAFC:ssä on 11, eli sama, jota hän käyttää Walesin maajoukkueessa. Tähän asti numeroa oli LAFC:ssä käyttänyt keskikenttäpelaaja José Cifuentes, mutta ESPN:n tietojen mukaan Ecuadorin maajoukkuepelaaja antoi mielellään numeronsa Balelle.

LUE MYÖS: