Kalidou Koulibaly on kuulunut jo vuosien ajan maailman parhaimpien keskuspuolustajien joukkoon.

Napolissa jo kahdeksan vuoden ajan pelanneen Koulibalyn nykyinen sopimus seuran kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Napoli ei luonnollisesti halua luopua hänestä ilmaiseksi vuoden päästä, vaan Koulibalyn on tehtävä pian päätös. Joko hän allekirjoittaa Napolin kanssa jatkosopimuksen tai seura myy hänet vielä tänä kesänä muihin maisemiin.

Napolin tilannetta ei lainkaan helpota se, että italialaismedian mukaan joukkueen päävalmentaja Luciano Spalletti on uhannut seurajohtoa jopa erolla, jos Koulibaly myydään.

Napolin sisäpiiriin kuuluvan Radio Kiss Kiss Napolin mukaan Napoli teki Koulibalylle viisivuotisen jatkosopimustarjouksen. Koulibalyn agentti kuitenkin välittömästi palautti tarjouksen seuralle ja totesi, ettei toppari ole halukas allekirjoittamaan minkäänlaista jatkosopimusta.

Juventus on valmis hankkimaan Koulibalyn tänä kesänä. Juventus myynee Matthijs de Ligtin Bayern Müncheniin, ja luonnollisesti tarvitsee hänelle laadukkaan korvaajan. Napoli-pomo Aurelio De Laurentiis vaatii tiettävästi Koulibalysta noin 30-40 miljoonaa euroa.

Napolin ongelma Koulibalyn myynnissä on se, että Juventus kuuluu seuran suurimpiin vihollisiin, eikä Napolin kannattajat olisi lainkaan mielissään, jos seurajohto myisi avainpelaajan Juventukseen. Kannattajat menettivät malttinsa kesällä 2016, kun Juventus aktivoi Gonzalo Higuaínin sopimuksessa olleen 90 miljoonan euron ulosostopykälän.