Robin Lod allekirjoitti jatkosopimuksen – ”Uskomattoman älykäs jalkapalloilija”

© Kuva: Getty Images

MLS-seura Minnesota United tiedottaa kotisivuillaan solmineensa jatkosopimuksen suomalaisen keskikenttäpelaajan Robin Lodin kanssa. Huuhkajien avainmiehen jatkopahvin pituus on kolme vuotta, ja siinä on lisäksi seuran optio jatkosta.

– Minulla ei ole kovin paljon lisättävää siihen, mitä olen ennenkin sanonut. Hän (Lod) on huippuammattilainen ja uskomattoman älykäs jalkapalloilija, Minnesota Unitedin päävalmentaja Adrian Heath kehui.

– Aina kun hän on kentällä, hän tekee jotain positiivista. Hän saattaa olla yksi parhaista hankinnoista, joita olemme Minnesotassa tehneet.

– Hän on ollut erittäin tärkeä kaikessa, mitä olemme tehneet yrittäessämme kehittyä. Se tosiseikka, että hän on niin monipuolinen ja pystyy pelaamaan useilla eri pelipaikoilla, on uskomattoman positiivista jokaiselle. Odotamme innolla hänen kanssaan töiden tekemistä seuraavina vuosina, Heathin kehuryöppy jatkui.

29-vuotias Lod siirtyi Minnesotaan espanjalaisesta Sporting Gijónista heinäkuussa 2019. Lod on pelannut kaikkiaan 68 MLS:n runkosarjan ottelua. Niissä hän on tehnyt 22 maalia ja syöttänyt 11. Hän on myös ollut Minnesotan avauksessa joukkueen kaikissa playoff-otteluissa kaudesta 2019 lähtien.

Tällä kaudella Lod on tehnyt toistaiseksi kuusi maalia. Hän on enää kahden maalin päässä Minnesotan seurahistorian kaikkien aikojen maalitilaston (kaikissa kilpailuissa) ykköspaikasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.