Sky: Megaseurat kilpailevat himoitusta suurlupauksesta, mutta yksi on nyt voittamassa

© Kuva: Getty Images

Juventus saattaa pian solmia sopimuksen hyökkäävän keskikenttäpelaajan Kenan Yildizin kanssa, uutisoi Sky Sport Italia. Viimeksi bundesliigaseura Bayern Müncheniä edustanut Yildiz, 17, on vapaa agentti, ja hänen palveluksiaan on tavoitellut myös LaLigassa pelaava Barcelona. Yildiz ei ole kuitenkaan tarttunut Barçan esittämään tarjoukseen, ja hän on suhtautunut nihkeästi Bayernin uusiin sopimusehtoihin.

Yildiz edustaa Turkin alle 17-vuotiaiden maajoukkuetta. Debyyttiään hän ei ole vielä tehnyt Bayernin aikuisten joukkueessa. Koska Juventusta kiehtoo ilmaisen siirron tarjoamat alhaisen riskin ja korkean tuoton mahdollisuudet, seurasiirto on hyvin lähellä. Allekirjoitettuaan sopimuksen Juventukseen, Yildiz liittyisi Primaveraan eli Juventuksen U19-joukkueeseen.

Saksassa turkkilaisille vanhemmille syntynyt Yildiz on ollut mukana Bayernin toiminnassa seitsenvuotiaasta lähtien. Hänet tunnetaan taiturimaisena pelaajana, joka nauttii saadessaan pelata vapaassa roolissa. Hän on parhaimmillaan pallollisena, erityisesti silloin kun hän saa edetä suoraviivaisesti kohti vastustajan maalia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.