Täksi kaudeksi Inter Miamiin siirtynyt Robert Taylor teki sunnuntain vastaisena yönä kauden kolmannen maalinsa Pohjois-Amerikan MLS-liigassa. Taylorin osuma oli Inter Miamin ensimmäinen, kun joukkue nousi toisella puoliajalla 0–2-takaa-ajoasemasta 3–2-voittoon Charlotte FC:stä. Charlotte pitää viimeistä pudotuspeleihin oikeuttavaa sijaa MLS:n itäisessä konferenssissa. Inter Miami on pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.

Huuhkajien runkopelaajiin kuuluva Taylor harhautti maalissaan puolustaja Joseph Moran pomputtelemalla palloa tämän edessä. Jätettyään Moran jälkeensä, Taylor pujotteli puolustuksen läpi ja laukaisi pallon juuri ja juuri ohi Kristijan Kahlinan. Maali on herättänyt syystäkin ihastusta.

– Voi herranjumala Robert Taylor, kirjoittaa Inter Miami virallisella Twitter-tilillään kahden emojin kera. Toinen kuvamerkeistä esittää tajunnan räjähtämistä.

Kommentoijat ovat kuvailleet maalia sanoilla ”likainen”, ”v**un hieno” ja ”siisti”. Eräs käyttäjä, @RonaldinhoUSMNT, keräsi tykkäyksiä toteamalla, että videoklippi on kuin suoraan elokuvasta.

Inter Miamin omistaa David Beckham. Kaksi vuosikymmentä kestäneellä pelaajaurallaan Beckham oli supertähti par excellence, ja hän on asemansa avulla yrittänyt houkutella joukkueeseen ikääntyviä supertähtiä. Inter pelaa seuraavan kerran keskiviikkona, jolloin se haastaa espanjalaisjätti Barcelonan ystävyysottelussa.