Manchester United nappasi komean 2-1-kotivoiton Liverpoolista maanantai-iltana Valioliigan huippuottelussa.

Kautensa kahdella tappiolla aloittanut Manchester United pelasi kuin hurmiossa kotiyleisönsä edessä. Erik ten Hag oli saanut parsittua miehistöstään yhtenäisen joukkueen, joka pelasi suurella sydämellä.

Kenties tätä edesauttoi se, että ten Hag teki kovia ratkaisuja avauskokoonpanon suhteen. Hollantilaisluotsi jätti penkille Cristiano Ronaldon sekä Harry Maguiren, ja se osoittautui nappivedoksi.

Ronaldo ja Maguire napattiin tv-kuviin useaan otteeseen ottelun aikana. Kummankaan kasvoilta ei hymynkaretta juuri irronnut. Ronaldo pääsi kentälle ottelun viime minuuteilla, mutta Maguire istui penkillä koko ottelun ajan.

Saattaa jopa olla, että Liverpool-ottelu jäi jommankumman, tai jopa molempien herrojen viimeiseksi otteluksi Unitedissa. Ronaldo on ollut lähtökuopissa koko kesän ajan, kun taas Maguire on viime päivien aikana yhdistetty Chelseaan.

Unitedin kapteenina ottelussa toiminut Bruno Fernandes antoi ottelun jälkeen jokseenkin mystisiä kommentteja Ronaldon tulevaisuudesta seurassa.

– Cristiano Ronaldon tulevaisuus? Saatan tietää yhden asian, mutta minä en ole se henkilö, joka sanoo sen, Fernandes sanoi Eleven Sportsille.

– Tällä hetkellä hän on Unitedin pelaaja, ja hän on hiljaa – jos hän aikoo lähteä tai jos hän ei lähde, hän puhuu siitä pian kuten sanoi.

LUE MYÖS: