Norjalaishyökkääjä Erling Braut Håland pelasi sunnuntaina uransa ensimmäisen valioliigaottelun, eikä jättänyt paljoa jossiteltavaa. Man Cityn molemmat maalit 0-2 -vierasvoitossa West Hamista iskenyt 22-vuotias oli kentällä pitelemätön, ja hänet palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

Entinen Crystal Palace -kärki Clinton Morrison purki nähtyä BBC:lle varsin kuvaavasti.

– Håland oli loistava. Olemme puhuneet siitä, pystyykö hän tällaiseen toimitukseen, ja hän vastasi pystyvänsä. Tällaista isot pelaajat tekevät, tämän vuoksi City maksoi hänestä. Uskon että ostos tulee osoittautumaan vielä edulliseksi.

Morrison uskoo, että meno tulee vain kiihtymään.

Pep Guardiola tekee pelaajista parempia, ja niin tulee tapahtumaan myös Hålandin kohdalla. Se, mitä näin tänään; wow! Viimeistelykyky, aggressiviisuus… minun silmissäni hän on täydellinen numero ysi.