HJK johti veikkausliigaotteluaan AC Oulun vieraana Bojan Radulovicin jo 14. minuutilla iskemällä rankkariosumalla vielä, kun pelikello näytti 90 minuuttia.

Voitolla helsinkiläiset olisivat ottaneet sarjan piikkipaikan haltuunsa ainakin tilapäisesti, ohittamalla yhden ottelun vähemmän pelanneen KuPS:n Näin ei kuitenkaan ollut käyvä, vaan kotijoukkueen Michael Lopez tasoitti pelin ajassa 90+1.

Erotuomari Oskari Hämäläinen nosti ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä kymmenminuuttisella peräti kuusi kertaa keltaisen kortin kärhämöinnin seurauksena.

KuPS pitää sarjan kärkipaikkaa yhä, pelattuaan siis ottelun HJK:ta vähemmän. Kuopiosta tasapelipinnan aiemmin sunnuntaina hakenut FC Honka on Klubia ja KuPS:ia kolme pistettä perässä, pelattuaan saman määrän otteluita kuin kärkiryhmä.

Oulu nousi pisteensä turvin taulukon nelossijalle.