Seuraava vajaa viikko on hyvin tärkeä Cristiano Ronaldon tulevaisuuden kannalta.

Kesän siirtoikkuna päättyy keskiviikkona 31. elokuuta. Ronaldo on agenttinsa Jorge Mendesin avustuksella yrittänyt etsiä itselleen uutta seuraa läpi kesän, mutta sellaista ei ole vieläkään löytynyt – ja aika käy vähiin.

37-vuotias Ronaldo haluaa pelata alkavalla kaudella Mestarien liigassa, mutta se on mahdotonta Manchester Unitedissa, joka osallistuu Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Mendes on tiettävästi tarjonnut Ronaldoa lukuisille Euroopan huippuseuroille, mutta toistaiseksi yksikään ei ole halunnut hankkia kallispalkkaista konkaria riveihinsä.

Italialaismedian mukaan Ronaldolla on vielä yksi vaihtoehto – eikä sitäkään pidetä järin realistisena.

Tuttosportin saamien tietojen mukaan Ronaldon agentti Mendes on keskustellut italialaisseura Napolin kanssa jo yli kuukauden ajan portugalilaistähden potentiaalisesta siirrosta. Idea Ronaldon hankkimisesta kiinnostaa Napolia, mutta sen toteuttaminen vaatisi joukkueen ykköstähtenä tunnetun Victor Osimhenin myyntiä muihin maisemiin.

Corriere dello Sportin ja Gianluca Di Marzion mukaan Napoli ei luonnollisesti halua myydä Osimheniä, mutta Mendes yrittää saada Manchester Unitedin tekemään nigerialaiskärjestä yli sadan miljoonan euron arvoisen tarjouksen.

23-vuotias Osimhen on tehnyt tällä alkukaudella kaksi maalia Serie A:ssa. Viime kaudella syntyi 14 sarjamaalia.