Yksi kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista, Lionel Messi, ei mahtunut kauden 2021-22 Ballon d’Or -ehdokaslistalle. Messin mukaan voittajasta ei pitäisi silti olla epäselvyyttä.

Messi on voittanut Ballon d’Orin, eli Kultaisen pallon, peräti seitsemän kertaa. Tänä vuonna PSG:n tähtipelaaja ei tule palkintoa saamaan. France Football julkaisi Kultaisen pallon voittajaehdokkaat hiljattain (katso koko lista).

Messin mukaan voittajasta ei ole kahta sanaa. Real Madridin Karim Benzema on monen mielestä selkeä ykkössuosikki. Samaa mieltä on myös Messi.

– Mielestäni tänä vuonna voittajasta ei ole epäilystäkään. On selvää, että Benzemalla oli uskomaton vuosi. Hän dominoi viime kautta Mestarien liigassa ollen ilmiömäinen neljännesvälieristä lähtien joka pelissä. En usko, että voittajasta on epäselvyyttä tänä vuonna, Messi kommentoi TyC Sportsille.

Voittajat julkistetaan 17. lokakuuta.