Norwichin surkea kauden alku sai jatkoa viikonloppuna, kun Kanarialinnut kärsi 2-1-tappion Hull Citylle.

Norwich on kerännyt kauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan ainoastaan yhden sarjapisteen ja on tällä hetkellä Mestaruussarjan jumbona.

Myös Teemu Pukin startti uuteen kauteen on ollut vaisu. Suomalaishyökkääjä on jäänyt kolmessa ottelussa perätysten ilman maali- ja syöttömerkintöjä, eikä ole edes päässyt juurikaan maalipaikoille.

Neljänä edellisenä kautena Pukki, 32, on iskenyt yhteensä 77 sarjamaalia ja ollut jokaisena kautena joukkueensa paras maalintekijä. Odotukset Pukkia kohtaan ovat tälläkin kaudella korkealla, ja hän on paljonvartijana, mikäli Norwich meinaa tehdä pikaisen paluun Valioliigaan.

Norwichin vaisua alkua ei ainakaan loukkaantumiset helpota. Viime tiistain Liigacup-ottelussa loukkaantui Sam McCallum, ja viikonloppuna oli Jacob Sørensenin vuoro ilmoittautua sairastuvalle. Myös Pukki sai kolhun Hull-ottelussa ja hän joutuu röntgenkuvauksiin tänään maanantaina.

– Teemu Pukilla on jalka mustelmilla. Hän menee tänä aamuna röntgeniin. Hän pelasi loppupelin, joten toivomme, että hän on kunnossa, Norwichin manageri Dean Smith kertoi seuran verkkosivuilla.