Manchester United ei ole enää Bolognan itävaltalaishyökkääjän Marko Arnautovićin perässä, kertoo Athletic.

Bologna hylkäsi viime viikonloppuna Unitedin kahdeksan miljoonan euron tarjouksen 33-vuotiaasta Arnautovićista. Manchesterilaisten odotettiin korottavan tarjoustaan, mutta Valioliiga-jätti onkin nyt vetäytynyt neuvotteluista.

Athleticin mukaan Manchester United on saanut kannattajiltaan useita valituksia siitä, että seura on yrittänyt hankkia Arnautovićin. Monet fanit lähettivät sähköpostia myös suoraan Unitedin toimitusjohtajalle Richard Arnoldille.

Arnautovićia syytettiin albanialaisvastaisesta herjauksesta Itävallan pelissä Pohjois-Makedoniaa vastaan viime vuoden EM-kisoissa. Euroopan jalkapalloliitto UEFA antoi hänelle rangaistukseksi yhden ottelun pelikiellon. Arnautović vakuutti sosiaalisessa mediassa kyseisen pelin jälkeen, ettei hän ole rasisti. Hän myös kiisti vuonna 2009 väitteet, joiden mukaan hän olisi käyttäytynyt rasistisesti erästä vastustajaa kohtaan pelatessaan Twentessä.

Manchester Unitedin kannattajat lähestyivät sähköpostitse suosikkijoukkuettaan ja pyysivät seuraa pitämään Arnautovićin taustan mielessään hankintapäätöstä tehdessään.

Unitedin mielenkiinto Arnautovićia kohtaan laski myös sen takia, että Bologna ilmoitti neuvottelujen aikana pitävänsä häntä ”korvaamattomana”. Itävaltalaishyökkääjän hinta olisi siis luultavasti noussut paljon isommaksi kuin manchesterilaisseura oli hänestä valmis maksamaan.