Bernardo Silvan tulevaisuus puhuttaa.

Silva on tiettävästi halunnut jättää Manchester Cityn jo yli vuoden ajan, mutta siirto muihin maisemiin ei ole vieläkään toteutunut – ja jää todennäköisesti nytkin toteutumatta.

Hyökkäävää keskikenttäpelaajaa on yhdistetty etenkin Barcelonaan. Barcelona ja Manchester City pelasivat keskiviikkona hyväntekeväisyysottelun Camp Noulla. Ottelun jälkeen Manchester Cityn seurajohdosta todettiin suoraan, että siirtoikkuna on jo päättynyt seuran osalta.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola otti kantaa pelaajansa tilanteeseen.

– Bernardo on pelaajamme. Haluamme hänen jäävän, koska kyseessä on todella tärkeä pelaaja. En kuitenkaan halua kenenkään olevan tyytymätön, mutta en myöskään halua hänen lähtevän. Bernardo on uskomaton pelaaja.

– Hän on niin pelaajana kuin ihmisenä yksi parhaista, joita olen saanut valmentaa. Minulle sanottiin seurajohdosta, että siirtoikkuna on vielä viikon auki ja jos Bernardo lähtee, olisi meidän hankittava hänelle korvaaja. Se ei ole helppoa. Bernardo pitää todella paljon Barcelonasta, Guardiola myönsi.

Ranskalaislehti L’Équipen saamien tietojen mukaan PSG on tehnyt hiljattain Silvasta virallisen 70 miljoonan euron tarjouksen. Manchester Cityn on kuitenkin määrä hylätä kyseinen tarjous. Manchester City ei aio luopua pelaajastaan alle 90 miljoonalla eurolla.

Barcelona ei ole sen sijaan toistaiseksi tehnyt tarjousta Silvasta, vaikka joukkueen päävalmentaja Xavi haluaa hänet alaisuuteensa.