Cristiano Ronaldon alkukausi on ollut vähintäänkin vaikea.

Ronaldo pääsi Manchester Unitedin avauskokoonpanoon sarjakauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa, jotka joukkue hävisi Brightonille ja Brentfordille yhteismaalein 1-6.

Sen jälkeen Manchester United on voittanut Valioliigassa Liverpoolin ja Southamptonin. Ronaldo on aloittanut molemmat ottelut penkiltä ja pelannut niissä yhteensä reilut 25 minuuttia.

Kyseessä on Ronaldon huonoin alkukausi jopa 15 vuoteen. Edellisen kerran hän on jäänyt maaleitta kauden neljässä ensimmäisessä ottelussa kaudella 2007-08. Kyseinen kausi jatkui upeasti, sillä Ronaldo voitti Valioliigan maalipörssin 31 maalillaan.

Ronaldo on edellisen kerran joutunut kahdesti peräkkäin penkille melkein kymmenen vuotta sitten. José Mourinho lepuutti tähtipelaajaansa Real Madridissa kahden ottelun verran maaliskuussa 2013.

Tällä kertaa kyse ei ole ollut suinkaan lepuutuksesta, vaan siitä, että Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag näyttää kokevan saavansa joukkueestaan enemmän irti ilman Ronaldoa.

37-vuotias konkarihyökkääjä on yrittänyt päästä pois Manchester Unitedista koko kesän, mutta yksikään huippuseura ei ole halunnut Ronaldoa riveihinsä.

Lähde: Mundo Deportivo