Mestarien liigan karsinnat saatiin pelattua päätökseen keskiviikkoiltana, ja lohkovaiheen kaikki 32 joukkuetta ovat nyt selvillä.

Huuhkajat-tähti Glen Kamaran edustama Rangers eteni upeasti lohkovaiheeseen kukistamalla Hollannin suurseura PSV:n yhteismaalein 3-2.

PSV:n ja Rangersin välisen otteluparin avausosaottelu Skotlannissa päättyi viikko sitten 2-2-tasapeliin, joten kaikki jäi auki Philips Stadionilla pelattuun toiseen osaan.

Kotijoukkue PSV oli toisessa osaottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta Rangers puolusti loistavasti läpi ottelun ja piti isännät pois vaarallisilta maalipaikoilta.

Ottelun (ja otteluparin) ratkaisu nähtiin tunnin kohdalla. PSV:n umpisurkea pelinavaus johti kotijoukkueen kannalta katastrofiin. Rangersin Malik Tillmanin pallonriisto PSV:n rangaistusalueen tuntumassa johti vieraiden 2vs0-hyökkäykseen, josta Antonio Čolak viimeisteli ratkaisuosuman.

Kamara palasi viiden ottelun tauon jälkeen Rangersin avauskokoonpanoon ja pelasi ottelussa 73 minuuttia. Kamaran ympärillä on viime aikoina pyörinyt siirtohuhuja, joten vielä ei ole varmaa, nähdäänkö Lukas Hradeckyn lisäksi myös toinen suomalaispelaaja Mestarien liigan lohkovaiheessa.