AS Roman päävalmentaja José Mourinho lähti henkseleistään irti sunnuntain Serie A -kierroksella.

Roman ja Atalantan välinen ottelu oli ehtinyt vanheta 55 minuuttia, kun isäntien Nicolo Zaniolo oli karata maalintekoon mutta Caleb Okoli repi hänet nurin. Ottelun tuominnut Daniele Chiffi näytti tilanteesta rangaistuspotkun sijaan maalipotkua, mikä sai Mourinhon raivon valtaan.

Mourinho oli silmin nähden häkeltynyt Chiffin päätöksestä ja juoksi kentälle protestoimaan sitä. Chiffille ei jäänyt tässä kohtaa muuta vaihtoehtoa kuin nostaa portugalilaiselle punainen kortti.

Roma hallitsi ottelua lähes suvereenisti, mutta ei onnistunut kertaakaan maalinteossa lukuisista maalipaikoistaan huolimatta. Atalanta sen sijaan onnistui kertaalleen, kun Giorgio Scalvini osui maalipuiden väliin läpiajosta.

Atalanta nousi 1-0-vierasvoiton myötä Serie A:n kärkipaikalle. Roma on sarjassa kuudentena, neljä pistettä Atalantaa perässä.