Qatarin MM-lopputurnaus potkaistaan käyntiin noin kahden kuukauden kuluttua.

Ranska on hallitseva maailmanmestari. Ranska voitti Venäjän MM-kisat kesällä 2018. Ranska on myös yksi Qatarin MM-kisojen suurimmista voittajasuosikeista. Ranska kohtaa MM-kisojen alkulohkossaan Australian, Tanskan ja Tunisian.

Didier Deschampsin valmentama Ranskan A-maajoukkue on parhaillaan kummallisessa tilanteessa. Joukkue on parhaillaan kokoontunut UEFA Nations Leaguen otteluita varten, mutta jalkeilla on hyvin kokematon ryhmä.

Se johtuu suorastaan valtavista loukkaantumisongelmista. Ranskalla on parhaillaan peräti 15 loukkaantunutta pelaajaa, jotka kunnossa ollessaan olisivat todennäköisesti mukana A-maajoukkueessa.

Madridilaislehti AS:n ranskalaiseen jalkapalloon keskittyvä toimittaja Andrés Onrubia Ramos listasi Twitterissä kaikki parhaillaan loukkaantuneena olevat maajoukkuepelaajat. Mike Maignan ja Jules Koundé jättivät maajoukkueen tällä viikolla loukkaantumisten vuoksi.

Alla olevasta listasta lähtökohtaisesti jokaisen on määrä päästä pelikuntoon ennen MM-lopputurnausta.