Glen Kamaran alkukausi Rangersissa on ollut varsin vaikea.

Huuhkajien avainpelaaja on jäänyt pienelle vastuulle Skotlannin pääsarjassa. Mestarien liigan lohkovaiheen avausottelussa Ajaxia vastaan Kamara pääsi avaukseen, mutta seuraavassa Napoli-ottelussa peliaikaa tuli vain kahdeksan minuuttia.

Kamara oli läpi kesän siirtohuhujen keskellä, mutta lopulta siirtoa ei tapahtunut.

Football Insiderin mukaan Ranskan pääsarjaseura Nice halusi Kamaran ja yritti hankkia hänet vielä kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä, mutta lopulta yhteisymmärrystä ei syntynyt.

Lähde kertoo Rangersin olevan valmis myymään Kamaran muihin maisemiin tammikuun siirtoikkunassa. Rangers on tiettävästi päässyt Kamaran edustajien kanssa yhteisymmärrykseen siitä, että pelaaja voi jättää seuran noin 10 miljoonan punnan siirtosummalla.

Keskikenttäpelaaja on edustanut Rangersia yli kolmen ja puolen vuoden ajan. Kamara lukeutui Steven Gerrardin ehdottomiin luottopelaajiin, mutta Giovanni van Bronckhorstin alaisuudessa vastuu on jäänyt pienemmäksi.

26-vuotias Kamara on Huuhkajien mukana maanantaisessa Montenegro-ottelussa.