Mestarien liigan lohkovaiheen toinen ottelukierros käynnistyi tiistaina.

Suurin mielenkiinto kohdistui Bayern Münchenin ja Barcelonan väliseen taistoon Münchenissä.

Barcelona oli ensimmäisellä puoliskolla Bayernin niskan päällä ja loi laadukkaita maalipaikkoja, mutta viimeistely puuttui. Avausjakson puhutuin tilanne nähtiin Bayernin boksissa, kun Alphonso Davies kaatoi Ousmane Dembélén, mutta palloa ei viety pilkulle.

Lucas Hernández puski kulmatilanteessa Bayernin johtoon toisen jakson alussa. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Leroy Sané juoksi Barcelonan puolustuksen läpi ja iski pelin loppulukemat 2-0:aan.

Aiemmin tiistai-iltana Sporting voitti kotikentällään Lissabonissa Tottenhamin 2-0. Molemmat täysosumat syntyivät lisäajalla. Voiton myötä Sporting nousi kuuteen pisteeseen ja johtaa lohkoaan. Samaan aikaan pelatussa ottelussa Internazionale kukisti Viktoria Plzenin niin ikään 2-0.

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen kohtasi kotikentällään Atléticon. Leverkusen tarvitsi ottelusta hyvää tulosta, sillä ensimmäisellä kierroksella se hävisi Club Brüggelle 0-2. Leverkusen nappasi Atléticosta elintärkeän 2-0 -voiton.

Ottelun avausjakso oli tasainen, mutta Leverkusen sai vaarallisemmat tekopaikat. Ottelu toisti samaa kaavaa toisella jaksolla. Leverkusenilla oli muutama ehdoton huippupaikka, mutta surkea viimeistely piti ottelun maalittomana. Hetki ennen loppua Robert Andrich vei Leverkusenin johtoon ja vain hetkeä myöhemmin Moussa Diaby viimeisteli loppuluvut 2-0:aan.

Glen Kamaran Rangers kohtaa Mestarien liigassa keskiviikkona Napolin.