Mahdollisuuden karkaaminen ryöstöpisteistä jäi kaivelemaan Jere Urosta, kun Huuhkajien puolustajan edustama Stade Brest hävisi Ranskan Ligue 1 -ssa niukasti yhdellä maalilla PSG:lle.

Brestillä oli tilaisuus viedä puolustavalta mestarilta täysi potti, mutta Gianluigi Donnarumma onnistui torjumaan Islam Slimanin rangaistuspotkun.

Uronen, 28, pääsi lauantaina 10. päivä syyskuuta pelatussa ottelussa vaihdosta sisään viimeiselle kaksikymppiselle ja pelasi reilut 19 minuuttia kentällä.Kylian Mbappén, Neymarin ja Lionel Messin kaltaisen hyökkäyksen tähtikolmikon kohtaaminen oli unelmien täyttymys, jonka eteen pienestä pitäen tehtiin töitä.

– Tuntuu että kaikki ei mennyt ihan miten piti. Hävittiin vaan 1-0 ja mokattiin pilkkukin. Olisi ollut ryöstöretken paikkakin, Uronen kertasi SuomiFutis-sivustolle.

– Noi on noita pelejä, joiden takia pienenä teki kaikki ne omatoimiset potkut kavereiden kanssa treenien jälkeen. Noita hetkiä varten sitä rahaa silloin pisti pankkiin ja nyt siitä pääsee nauttimaan.

Uronen pelaa toista kauttaan Ranskassa Brestin puolustuksessa. Suomalaispelaaja on esiintynyt tällä kaudella kolmessa sarjaottelussa.

Brest oli edellisellä kaudella lähellä top 10 -sijoitusta, mutta jäi niukasti alle. Tästä parantaminen on nyt Urosen ja joukkueen päätavoite.

– Tavoitteena on saada hyvä sijoitus, että me päästään sinne ylempään keskikastiin. Viime vuonna oltiin lähellä kymmenen joukkoa, Uronen summasi.

Suomi kohtaa perjantaina Olympiastadionilla kotonaan UEFA Nations Leaguessa Romanian. Maanantaina vuorossa on vierasottelu Montenegron luona.