Miralem Pjanić siirtyi hiljattain vapaana agenttina Al-Sharjarin riveihin Arabiemiraatteihin.

Pjanić purki sopimuksensa Barcelonan kanssa, joten katalonialaisseura ei saanut pelaajasta siirtosummaa.

Bosnialaiskeskikenttäpelaaja ehti olla Barcelonassa kirjoilla kahden vuoden ajan. Ensimmäisellä kaudella Pjanić jäi täysin olemattomalle vastuulle Ronald Koemanin alaisuudessa. Jälkimmäinen kausi sujui lainalla Besiktasissa.

DAZN haastatteli Pjanicia, joka ei säästellyt sanojaan Barcelonan kohdalla. Pjanić ei missään vaiheessa kuulunut Barcelonan valmentajien suunnitelmiin ja ajautui välirikkoon Koemanin kanssa. Pjanić ei myöskään osannut olettaa Barcelonan olevan vakavassa taloudellisessa tilanteessa.

– Oletin, että siirto Barcelonan kaltaiseen seuraan oli oikea valinta, mutta en tiennyt, että he olivat sellaisessa tilanteessa. Se oli todella vaikeaa. En koskaan odottanut eläväni niin vaikeassa tilanteessa. En ikinä odottanut sitä.

Pjanićin entinen seura Juventus on ollut vaikeuksissa jo muutaman vuoden ajan. Kahdella edellisellä kaudella Juventus on päätynyt neljänneksi Serie A:ssa, ja pudonnut Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa. Parhaillaan Juventus on kahdeksantena Serie A:ssa.

– Juventusta kritisoidaan nyt paljon. Pelaajien on kannettava vastuu, koska ei valmentaja voi aina olla syyllinen. Juventuksella on todella laadukas valmentaja, ja joskus kritiikit ovat yliampuvia. Heidän on löydettävä tasapaino. Lisäksi pelaajien on ymmärrettävä, että heidän on annettava enemmän.