Helsingin poliisi kertoo tiedotteessaan, että se aikoo olla ”näkyvästi paikalla” ensi viikolla Stadin derbyssä.

HJK ja HIFK kohtaavat maanantaina Bolt Arenalla kauden toisessa Veikkausliigan Helsingin paikallipelissä kello 18.

– Poliisin ennakkotietojen perusteella otteluun liittyvät uhkakuvat ovat tavallista suurempia. Poliisi on pelissä näkyvästi ja runsain määrin paikalla turvaamassa illan rauhallisen kulun, lukee poliisin tiedotteessa.

– Poliisi arvioi, että että ottelun yhteydessä saattaa esiintyä kannattajien yhteenottoja. Tästä syystä poliisi myös varautuu tapahtumaan normaalia runsaammilla resursseilla.

− Vastuu tapahtuman rauhanomaisesta kulusta kuuluu järjestävälle taholle ja ongelmatilanteessa poliisi toivoo, että kannattajat noudattavat sekä järjestyksenvalvojien, että poliisin antamia ohjeita ja käskyjä, lisää ylikomisario Jarmo Heinonen Helsingin poliisista.

HJK on kirjoitushetkellä Veikkausliigassa toisena, tasapisteissä sarjakärki KuPS:n kanssa, ja HIFK on taulukossa viimeisenä.

LUE MYÖS:

Helsingin poliisi

@HelsinkiPoliisi
Poliisin ennakkotietojen perusteella HJK-IFK-otteluun liittyvät uhkakuvat ovat tavallista suurempia. Poliisi on pelissä näkyvästi ja runsain määrin paikalla turvaamassa illan rauhallisen kulun. #poliisi #Helsinki

Tiedote: poliisi.fi/-/poliisi-on-n…