Real Madrid nappasi toukokuussa Mestarien liigan voiton, kun se kukisti finaalissa Liverpoolin 1-0-lukemin. Kyseessä oli jo Realin seurahistorian 14. mestaruus Euroopan arvostetuimmassa seurajoukkuekilpailussa.

Real Madrid on kuitenkin edelleen mukana Superliiga-hankkeessa, josta kaavaillaan Mestarien liigan korvaavaa seurajoukkuekilpailua. Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on yksi Superliigan perustajista ja yksi eniten uutta seurajoukkuekilpailua puoltava henkilö. Superliigaa tuskin pelataan ainakaan vielä lähivuosina, sillä monet seurat vetäytyivät hankkeesta kannattajien oltua voimakkaasti sitä vastaan.

Real Madridin halu liittyä Superliigaan ja jättää Mestarien liiga taakseen olivat asioita, joiden vuoksi PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi ei ymmärtänyt lainkaan sitä, että Los Blancos otti täyden ilon irti viimeisimmästä Mestarien liigan voitostaan.

– On outoa, että he juhlivat UEFA:n seurajoukkuekilpailun voittoa. Mestarien liiga on maailman paras seurajoukkuekilpailu. On todella outoa, että olet sitä vastaan, mutta silti osallistut siihen ja juhlit ja nautit sen voittamista. Se on totta puhuen todella outoa, Al-Khelaïfi totesi.