Harry Kanen nykyinen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kesällä 2024, eli ensi kauden jälkeen.

Kane on vuosien saatossa herättänyt lukuisten suurseurojen kiinnostuksen, mutta hän on jäänyt Tottenhamiin joko omasta tai seuran tahdosta.

29-vuotias Kane on aloittanut kauden mallikkaasti. Seitsemässä valioliigaottelussa on syntynyt yhteensä kuusi maalia ja yksi maalisyöttö.

Bayern München hakee ensi kesänä mitat täyttävää uutta ykköskärkeä, joka toimisi Robert Lewandowskin korvaajana. Lewandowski siirtyi tänä kesänä Barcelonaan, eikä Bayernilla ole siten joukkueessaan huippuykköskärkeä.

Sky Sport Deutschlandin mukaan Bayern on kiinnostunut Kanesta, ja harkitsee hänen hankkimistaan ensi kesänä. Lähde kertoo Bayernin pitävän Kanea ykkösvaihtoehtonaan.

Kanen jääminen Tottenhamiin riippunee siitä, pääseekö seura ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Jos uutta jatkosopimusta ei synny, saattaa Tottenham joutua myymään ykköstähtensä saadakseen hänestä siirtokorvauksen.

Kane on pelannut urallaan Tottenhamissa 395 ottelua, joissa on syntynyt jopa 254 maalia ja 60 maalisyöttöä. Kane on Tottenhamin seurahistorian paras maalintekijä.