Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo on jälleen kokoonpanossa mukana, kun joukkue isännöi torstaina Eurooppa-liigassa Sheriff Tiraspolia.

Ronaldo, 37, kieltäytyi viime viikon keskiviikkona menemästä vaihdosta kentälle Tottenhamia vastaan ja poistui stadionilta lehtitietojen mukaan jo ennen loppuvihellystä.

Tempun seurauksena Unitedin manageri Erik ten Hag pudotti Ronaldon viime lauantaina pelatun Chelsea-ottelun kokoonpanosta. Ronaldoa ei päästetty muutamaan päivään myöskään edustusjoukkueen harjoituksiin, vaan hän treenasi yksin tai Unitedin alle 21-vuotiaiden joukkueen kanssa.

Brittimediassa uutisoitiin alkuviikosta, että Ronaldo ja ten Hag ovat keskustelleet tapahtuneesta, ja keskiviikon lehdistötilaisuudessaan hollantilaisvalmentaja vahvisti, että konkarihyökkääjä on jälleen joukkueessa mukana.

– Mielestäni sanoimme kaiken ja vastasimme kaikkiin kysymyksiin. Hän oli poissa yhden pelin ajan ja nyt hän on palannut, kommentoi ten Hag BBC:n mukaan.

Ten Hagilla oli lisäksi huonoa kerrottavaa ranskalaistoppari Raphaël Varanesta, joka loukkasi jalkansa Chelseaa vastaan ja joutui jättämään ottelun kesken.

– Varane ei ole mukana joukkueessa. Hän on sivuissa MM-kisoihin asti, sanoi ten Hag.

Häneltä kysyttiin, onko Varane Ranskan käytettävissä Qatarin MM-turnauksessa, joka alkaa 20. marraskuuta.

– Meidän on nähtävä, miten hän kehittyy ja miten hänen kuntoutuksensa etenee, vastasi ten Hag.