PSV Eindhovenin 23-vuotias laitahyökkääjä Cody Gakpo tuli ainakin nimenä tutuksi viime kesän siirtoikkunan tapahtumia seuranneille. Hollantilainen – kuten monet maanmiehensä – liitettiin ennen muita Erik ten Hagin komentoon siirtyneeseen Manchester Unitediin.

Gakpo ehti kuitenkin tiettävästi sopia henkilökohtaisista ehdoistaan Unitedin perinteisen vihollisen, Leedsin kanssa. Nyt Mirror kertoo, että yheksän Oranje-maaottelua aikuisten tasolla pelannut 189-senttinen on perääntynyt aikeistaan liittyä Leedsin riveihin.

Leedsin ja Manchesterin suuntien lisäksi ainakin Arsenal ja Real Madrid ovat tiettävästi tarkkailleet mahdollisuutta hankkia Transfermarktin 35 miljoonan arvoiseksi arvioima Gakpo.

PSV pelaa Eurooppa-liigaa samassa lohkossa Arsenalin, Zurichin ja norjalaisseura Bodø/Glimtin kanssa.