Paris Saint-Germainin päävalmentaja Christophe Galtier on huolissaan joukkueensa puolustuspelaamisesta.

PSG ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään ottelua missään kilpailussa, mutta se on kahdessa edellisessä pelissään päästänyt yhteensä viisi maalia.

Ensin PSG voitti Maccabi Haifan Mestarien liigassa 7-2 ja perään Troyesin Ranskan pääsarjassa 4-3.

Galtier ylisti aiemmin tällä viikolla, kuinka hienoa hänestä on valmentaa Lionel Messin, Neymarin ja Kylian Mbappén tähdittämää hyökkäyskolmikkoa, jonka kaikki jäsenet onnistuivat maalinteossa niin Maccabia kuin Troyesiakin vastaan.

Ranskalaisvalmentajan mukaan PSG:n isoimmat ongelmat ovatkin puolustuspelaamisessa. Galtierin mukaan pariisilaisilla ei ole varaa päästä Troyesia vastaan kolmea maalia, sillä Mestarien liigassa tulee vielä paljon parempia joukkueita vastaan.

– Me päästimme kolme maalia, ja se on kolme maalia liikaa, sanoi Galtier Goalin mukaan.

– Meidän on korjattava se. Olemme tehneet 11 maalia tällä viikolla, mutta päästäneet viisi, joka on aivan liian monta.

– Tämän illan kolme maalia on yli puolet siitä, mitä olimme päästäneet ennen tätä ottelua. Meidän on työskenneltävä pelaajien kanssa ja korjattava tämä, sillä Mestarien liigassa on hyvin pienet mahdollisuudet voittaa, kun päästää kolme maalia.

PSG johtaa Ranskan Ligue 1:tä viiden pisteen erolla Lensiin. Mestarien liigassa PSG on jo varmistanut jatkopaikkansa, ja se taistelee enää vain lohkovoitosta Benfican kanssa.