Qatarilainen sijoitusyhtiö Qatar Sports Investments hankki PSG:n itselleen reilut kymmenen vuotta sitten.

PSG on noussut vuosien saatossa Euroopan ehdottomien kärkijoukkueiden pariin, vaikka Mestarien liigan voitto odottaa edelleen itseään.

Pelaajaurallaan muun muassa PSG:tä ja Ranskan A-maajoukkuetta edustanut Jérôme Rothen kritisoi voimakkaasti PSG:n puheenjohtajana tunnettua Nasser Al-Khelaïfia.

– Al-Khelaïfi on ollut PSG:ssä jo kymmenen vuoden ajan ja hänen työnsä tulos on ollut järkyttävää niin pelaajien, valmentajien kuin urheilutoimenjohtajien suhteen. Ja sama meininki jatkuu. Olemme saaneet kuulla Luís Camposin (urheilujohtaja) olevan hyvin suuttunut nykyiseen tilanteeseen. Al-Khelaïfi on vastuussa siitä. Hän ei voi piiloutua. Nasser ei koskaan puhu. Hän ei ikinä tee mitään, Rothen latasi RMC:n haastattelussa.

Voimakkaista mielipiteistään tunnetun Rothenin mukaan kukaan ei todellisuudessa kunnioita Al-Khelaïfia Pariisissa.

– Olin pelaajaurallani onnekas saadessani tutustua moniin loistaviin puheenjohtajiin, kuten Jean-Louis Camporaan. Hänen ei tarvinnut olla seurassa 20-40 vuoden ajan. Tiesit mennessäsi hänen toimistolleen, että hän käyttäytyy kunnioittavasti ja ammattimaisesti. Kun Campora meni pukukoppiin, kaikki kuulivat hänet jatkuvasti. Al-Khelaïfi on kuin marionetti, joka laitettiin tehtäväänsä qatarilaisten toimesta. Kukaan ei kunnioita häntä.

Rothen pelasi PSG:ssä vuosina 2004-10 yhteensä 180 ottelua.