Huuhkajien Teemu Pukki ei onnistunut maalinteossa, kun Norwich City kaatoi Englannin Mestaruussarjassa Stoke Cityn lukemin 3-1. Pukki pelasi ottelussa 81 minuuttia.

Näin ollen Pukin jahti tulla Norwichin kautta aikojen parhaaksi maalintekijäksi jatkuu ainakin ensi viikon keskiviikolle, kun Norwich kohtaa Queens Park Rangersin kotikentällään Carrow Roadilla.

Huuhkajien kautta aikojen paras maalintekijä on tehnyt Norwichille 84 maalia 185 ottelussa. Pukin edellä on vain entinen walesilaispelaaja Iwan Roberts, joka maalasi Norwichille aikanaan 85 maalia 286 ottelussa.

Suomalaisista tehoille suurten eurosarjojen lauantaikierroksella pääsi Fredrik Jensen, joka alusti Augsburgin 1-0-johtomaalin Stuttgartin vieraana. Maali ei kuitenkaan riittänyt pisteisiin, sillä kotijoukkue voitti ottelun lisäajalla syntyneellä maalilla.

Jensen pelasi koko ottelun.

Italian Serie B:n suomalaisjoukkueen Venezian tuska jatkui, kun joukkue taipui Ascolille kotonaan lukemin 0-2. Maalivahti Jesse Joronen katseli suoraa punaista korttia 81. minuutilla. Niki Mäenpää ei päässyt tositoimiin Jorosen punaisesta huolimatta, vaan Venezian kroatialainen päävalmentaja Ivan Javorcic luotti brasilialaisvahti Brunoon.

Joel Pohjanpalo tuli ottelussa kentälle tunnin pelin jälkeen. Venezia on Serie B:ssä kolmanneksi viimeisenä yhdeksällä pisteellä.